* * *

dissabte, 4 d’octubre del 2014

Número de loteria de L'UE Calldetenes i el FC Calldetenes.


Els propers dies i de manera conjunta, L'UEC i el FCC posaran a la venda les butlletes de loteria habituals en aquestes dates. Igual que l' any passat, les butlletes tindran un cost de 5€, dels quals quatre es juguen i un correspon a un donatiu destinat a sufragar les despeses del Club, evitant així tenir que incrementar més les quotes.

Aquest any s' ha escollit jugar números de la Grossa de Cap d' Any de la Loteria de Catalunya, i per garantir que cada família podrà vendre com a mimin el talonari que li correspon,  s'han fet talonaris de només 20 butlletes en lloc de les 50 de l' any passat.

Les característiques de la Grossa de Cap d' any, que posa a la venda un número de series molt inferior a la "Loteria de Navidad", comporta  que en lloc de jugar els 4€ de cada butlleta a un únic número, es juguin a 32 números consecutius. augmentant les possibilitats resultar premiats i reduint en la mateixa proporció el premi que es pot aconseguir.


Cal recordar que el 100% dels beneficis de "Loteria de Catalunya", a diferencia de la "Loteria Nacional Española",   van destinats al departament de Benestar Social i Família.