* * *

dilluns, 20 d’octubre del 2014

La fusió dels tres clubs de futbol de Calldetenes no es possible.

Tal com s' havia acordat en el ple municipal del passat 6 d' octubre, el  dilluns dia 13 d' octubre l' equip de govern  va convocar als tres clubs de futbol de Calldetenes, a la primera de les reunions que tenien per objectiu aconseguir que la propera temporada a Calldetenes hi hagi un únic club de futbol.

En aquesta primera reunió, l'Ath. Riudeperes va manifestar de manera rotunda que no te cap voluntat d' ajuntar-se amb el altres dos clubs, i que vol mantenir costi el que costi la seva independència.


Al nostre entendre aquesta postura posa punt i final a qualsevol possibilitat d' entesa, i davant la impossibilitat d' arribar a cap acord, El FC Calldetenes i la UE Calldetenes hem fet arribar al il·lustríssim sr. Alcalde del ajuntament de Calldetenes, una instància demanant que se'ns concedeixi sense més demora la gestió del camp, per tal de poder resoldre l'acord de fusió entre els dos clubs amb la major tranquil·litat possible, i encarar la propera temporada 2015-2016 amb totes les garanties per jugadors i famílies.

Ús adjuntem una copia de la instància: