* * *

divendres, 25 de juliol del 2014

Inscripcions 2014-2015 - Portal del federat



La Federació Catalana de Futbol ha posat en marxa aquesta temporada el portal http://www.futbol.cat, en el que tots els jugadors que vulguin jugar la propera temporada 2014-2015, tenen l'obligació de donar-se d'alta abans de que el club pugui tramitar la fitxa.
Amb la posada en marxa d' aquest portal, tots els jugadors han fer-hi obligatòriament el pagament de la mutualitat que fins ara era responsabilitat del club, i han de fer-ho abans que el club pugui tramitar la seva llicència. Abans de fer el pagament cal tenir la revisió metge vigent.
Per poder donar-se d' alta al portal i fer el pagament, el club ha de donar a tots els jugadors un codi de identificació personal, que ús demanem que passeu a recollir pel camp el més aviat possible.
Les quotes que cal pagar a la mutualitat varien per cada categoria, i el club restarà aquesta quota pagada a la mútua de la quota que tenim fixada per aquesta temporada, ja que fins ara la quota del club tenia inclòs aquest pagament. La FCF també ha fixat una quota de 10,80¤/any per cobrir les despeses que generen la gestió d' aquest nou portal, i cada jugador la tindrà que abonar en el moment de fer l' alta.
En el portal http://www.futbol.cat, hi ha uns vídeos que expliquen el procediment a seguir per donar-se d' alta. Per donar-vos els codis que necessiteu i per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir, els dilluns i dimecres del que queda de juliol i de tot el mes d'agost, ús atendrem al despatx del camp de 18h a 20h. Us agraïrem que si encara no ho heu fet, quan vingueu ens porteu tota la documentació per poder tramitar la fitxa.
Els jugadors de l' escola, prebenjamí i benjamí, es a dir tots els nascuts l' any 2005 o posteriors, no es veuen afectats per aquesta normativa ja que el campionat que juguen no es el de la FCF sinó que es el del Consell Comarcal.



Junta directiva de la UE Calldetenes